Site Loader

Dragi cercetași Phoenix!

Trăim vremuri ce nu s-au mai trăit. Obiectul activității noastre a fost întrerupt la fel ca toate lucrurile din jurul nostru: fie că vorbim de școală, lucru sau prieteni. Planeta ne-a oprit în loc, să cugetăm mai bine la ceea ce suntem… dacă facem bine sau nu, acum este timpul să aflăm. Parcă timpul s-a oprit să ne ajungă și sufletul din urmă în graba care ne-a prins într-o fugă nebună după tot felul de lucruri mărunte.

E un moment de cugetare, maximă, în sinele nostru, un moment în care ne putem îmbrățisa, cu sufetul, mama, tatăl, bunicii, frații și surorile. E un moment unic, care va trece până la urmă… important este să învățăm din el.

Este exact ceea ce noi, liderii, v-am spus: să fiți mai buni, să fiți îngăduitori atât cu voi cât și cu ceilalți, să-l protejați pe cel mic și slab, să vă protejați familia – atât cea de acasă, cât și cea de la cercetași. Să vă păstrați condiția fizică și psihică cu gândul la focul de tabără și la momentele unice de pe munte, să vă bucurați de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul, să fiți cu zâmbetul pe buze și să faceți o faptă bună în fiecare zi, oricât de neînsemnată ar fi ea.

Nu mai e mult… va trece această pauză și ne vom întoarce la viața ce ne-a fost oprită… momentan! Important este cum ne vom întoarce și ce am învățat din asta. Iubiți-i pe cei dragi vouă și spuneți-le din tot sufletul, fără nicio frică și ezitare, atunci când simțiți asta.

Vă urăm un Paște Fericit alături de cei dragi vouă și așteptăm cu mare nerăbdare să ne reluăm activitatea care ne lipsește atât de mult tuturor.

Liderii și tinerii lideri ai CL Phoenix Arad vă urează Sărbători Fericite! Ne este dor de voi, de ședințe, de ieșiri, de campuri, de gălăgie, de râsetele voastre… ne este dor de Voi! Vă iubim…
P.S.: ROCK ON!!!

Post Author: Stana Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *